Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твД-р Стоян Георгиев е над 30 години в

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твД-р Стоян Георгиев е над 30 години в
Коментари Харесай

Д-р Стоян Георгиев: Страхът е инструмент за управление. Нищо от лошите прокоби няма да се случи

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър 7/8 тв

Д-р Стоян Георгиев е над 30 години в системата на опазването на здравето, показа госта си водещият на вечерното шоу на сценаристите Иво Сиромахов. 

" Страхът е най-силният инструмент за ръководство. На Нюрнбергския развой предиздвикали Химлер да отговори по какъв начин е предиздвикал германците да го следват. Той споделил: " Чрез боязън и по насила "... От всичко до тук в образованието и други системи ще има необратими последствия. 

Съветвам хората по-малко да слушат това, което се приказва, което е нещо приблизително сред агитация и информация, да следят по какъв начин се усещат, да гледат околните си, да видят, че лицата им са усмихнати и не се опасяват. Да си слагат задания като вероятности, да ги следват, да желаят да им се случат хубави неща. И те ще се случат.

Всичко това, с което ни плашат, всичко това, което е някаква черна поличба, няма да се случи. Такива оракули няма. Никой не може да каже какво ще се случи. Ако нещо е планувано по даден сюжет, то е допустимо единствено до някаква степен. Животът е по-силен и хората са по-силни от всичко, което е нагласено. Животът ще продължи въпреки всичко. Хората ще се измъкнат и с подигравка ще гледат на всичко това, тъй като част от това държание е на границата на безразсъдното. Всичко това ще свърши и уповавам се, да не се допусне нещо със същите мащаби за в бъдеще. Светът не е приключил в никакъв случай до в този момент при никакви условия " - разяснява медикът.  
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР